Garn 15 varer

Alt vores garn. 

 • Underkategorier:
 • Hjertegarn

  Hjertegarn er en familieejet  virksomhed, som blev grundlagt i 1926 i Odense af Carl Bremer, i 1992 blev den solgt og  flyttet til Jylland samme år, hvor den stadig har til huse. 

  Hjertegarn har ikke egne fabrikker, i stedet samarbejder vi med loyale producenter af garn.
  Halvdelen kommer fra Europa og resten fra Asien.

 • Permin
  Helt tilbage i 1854, den 1. april,  grundlagdes i det indre København firmaet Permin. Dengang blev der broderet initialer på sengelinned samt på tekstiler til stolebetræk, kaminskærme og duge - alt var selvfølgelig håndarbejde. Da det var før fotokopimaskinens tid, blev mønstrene lånt ud, så kunderne syede efter mønstret og derefter afleverede det tilbage igen.
   
  I 1919 flyttede firmaet tættere ind i Københavns centrum. Permin åbnede en forretning og som en følge af 30-ernes arbejdsløshed fik "gør-det-selv"-bølgen rigtig tag i danskerne og omsætningen steg kraftigt.
  I 1953 blev det første farvelagte mønster trykt. Da trykningen foregik farve for farve gennem maskinen, blev udgifterne til produktion af dette imidlertid enorme.
   
  Idag - 160 år efter Christian Permin startede firmaet - kører alt via computer. Dog bliver broderierne fortsat designet af vore dygtige designere
   
 • Vis:
pr. side
Viser 1 - 12 af 15