Permin Der er ingen produkter i denne kategori.

Helt tilbage i 1854, den 1. april,  grundlagdes i det indre København firmaet Permin. Dengang blev der broderet initialer på sengelinned samt på tekstiler til stolebetræk, kaminskærme og duge - alt var selvfølgelig håndarbejde. Da det var før fotokopimaskinens tid, blev mønstrene lånt ud, så kunderne syede efter mønstret og derefter afleverede det tilbage igen.
 
I 1919 flyttede firmaet tættere ind i Københavns centrum. Permin åbnede en forretning og som en følge af 30-ernes arbejdsløshed fik "gør-det-selv"-bølgen rigtig tag i danskerne og omsætningen steg kraftigt.
I 1953 blev det første farvelagte mønster trykt. Da trykningen foregik farve for farve gennem maskinen, blev udgifterne til produktion af dette imidlertid enorme.
 
Idag - 160 år efter Christian Permin startede firmaet - kører alt via computer. Dog bliver broderierne fortsat designet af vore dygtige designere
 
  • Underkategorier:
  • DMC

    Selvom DMC er mest kendt for broderigarn sælger de også strikkegarn bl.a. kvaliteterne Petra og Babylo, som er meget brugt til både strikning og hækling. De har et flot stort farvekort og nogle rigtige søde designs.