Betingelser

Webshop :

GarnTråden
Thorsølundvej 28
8881 Thorsø
CVR.nr. 35090495
+45 23 47 60 80
Mail : info@garntraaden.dk

Bestilling :

Bestilling fra denne hjemmeside foregår fra Shop-delen.
Efter valg af varer oprettes en ordrebekræftelse, som sendes til kunden.
Hvis en vare skulle være udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi gøre opmærksom på en evt. forsinkelse, og ordren kan naturligvis annulleres. Dette gælder også, hvis kun en del af de bestilte varer er udsolgte. Vi forbeholder os samtidig ret til at annullere en ordre, hvis varen skulle være udsolgt og ikke kan skaffes hjem indenfor rimelig tid.

Bestilling på andre måder :

Det er også muligt at bestille varer fra butikken ved:
1. henvendelse på ovennævnte mail-adresse.
Med angivelse af den/de ønskede vare(r), og kontaktoplysninger, vil du efterfølgende blive kontaktet for nærmere detaljer.
2. det er selvfølgelig også muligt at ringe i åbningstiden, men der svares ikke ved kunder i butikken.
3. en tredje mulighed, er selvfølgelig at møde op i butikken.

Betaling :

Betaling sker ved bankoverførsel via netbank, Mobile Pay eller PayPal.
Når betalingen er registreret afsendes varen/varerne.

Bank konto : Vestjysk Bank
Reg. : 7653
Kontonr. : 0001418036

Med Mobile Pay : 23 47 60 80

Vi tilbyder som skrevet at kunne betale med PayPal, og herunder så med Visa og MasterCard. PayPal er en af de absolut sikreste metoder at kunne betale på, på nettet. Vi kan anbefale at oprette en PayPal konto og bruge denne, men det er absolut ikke et krav.

Levering :

Det tilstræbes at afsende inden for 2-5 hverdage afhængig af eventuelle restordrer på varer og betaling.

Fortrydelse / Returnering :

Garntråden.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Vi bytter gerne dine varer inden 14 dage, men du må selv betale portoen for forsendelserne.
Hvis indholdet af din bestilling ikke svarer til det forventede, må du returnere den for egen regning inden 14 dage med indholdet intakt.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.
Ved garn må banderoler ikke være brudt, der må ikke være taget af garnet, og garnet må ikke være beskadiget. (Reklamation se nedenfor)
Ved varer der er pakket i poser, må posen ikke være åbnet.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere og eventuelt gensende varer.
Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til Postvæsenet eller ved at returnere varen til Garntråden.dk.

Varer returneres til:
GarnTråden
Thorsølundvej 28
8881 Thorsø

Vi modtager ikke varer/pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik :

Personlige oplysninger der registreres på garntråden.dk, bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos garntråden.dk.

Butiks-systemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede pc-systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på u-krypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen/ordren) lagres ikke hos garntråden.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailing-liste hos garntråden.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra garntråden.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

På www.garntråden.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende garntråden.dk har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm.
Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret og transmitteres ikke krypteret når de indtastes. Den dataansvarlige på www.garntråden.dk kan kontaktes på info@garntraaden.dk.

Fragt / forsendelse :

Fragt / forsendelse foregår med PostNord.
For priser se PostNords hjemmeside.

Endelig pris vil fremgå af ordrebekræftelsen.

Bestillinger over kr. 500,00 sendes fragtfrit.

Estimerede leveringstider er gældende såfremt varerne er på lager.

Hvis en vare skulle være udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi med det samme gøre opmærksom på en evt. forsinkelse, og ordren kan naturligvis annulleres. Dette gælder også hvis kun en del af de bestilte varer er udsolgte. Vi forbeholder os samtidig ret til at annullere en ordre, hvis varen skulle være udsolgt og ikke kan skaffes hjem indenfor rimelig tid.
Skal en pakke “gensendes” pga. returnering til garntråden.dk, (det kan være pga. af manglende afhentning på posthus eller hvis kunden er ubekendt på den oplyste adresse) betales der porto herfor.

Husk at udfylde navn og adresse korrekt, på bestillingen, da disse oplysninger bruges direkte som adresselabel.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
GarnTråden
Thorsølundvej 28
8881 Thorsø
Email: info@garntråden.dk

Refusion :

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og garntråden.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

I øvrigt :

Der tages forbehold for pris- og trykfejl.